Magister.malware-site.www
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Magister.malware-site.www
ce va place? ce nu va place la svr? puteti sa veniti si cu ideei noi pentru server....
si as avea eu niste ideei...
-sa se dea admini la toti care au experienta si care joaca de cel putin 1 luna p svr...
-niste reguli foarte stricte (sa nu se schimbe harta fara vot.... si sa nu fie aceeasi harta de 2 ori consecutiv) (tero sa nu campeze si sa planteze bmb cand e nevoie) (counter sa nu campeze si sa salveze osteteci cand e nevoie)
-la prima gresala a unui admin sa i se dea avertisment iar la a 2 sa i se scoata adminu....
-toti cei care vor admin pe server sa aiba cont pe forum si minim 10 posturi;)
-admini sa fie mai severi(nemilosi) doar cu codati (sau suspecti) dar sa fie si de treaba cu ceilalti
-si ultima regula dar cea mai importanta este sa ne intelegem toti ca frati:D
astept parerile voastre si ideeile...
si as avea eu niste ideei...
-sa se dea admini la toti care au experienta si care joaca de cel putin 1 luna p svr...
-niste reguli foarte stricte (sa nu se schimbe harta fara vot.... si sa nu fie aceeasi harta de 2 ori consecutiv) (tero sa nu campeze si sa planteze bmb cand e nevoie) (counter sa nu campeze si sa salveze osteteci cand e nevoie)
-la prima gresala a unui admin sa i se dea avertisment iar la a 2 sa i se scoata adminu....
-toti cei care vor admin pe server sa aiba cont pe forum si minim 10 posturi;)
-admini sa fie mai severi(nemilosi) doar cu codati (sau suspecti) dar sa fie si de treaba cu ceilalti
-si ultima regula dar cea mai importanta este sa ne intelegem toti ca frati:D
astept parerile voastre si ideeile...
Ultima editare efectuata de catre Raoulo in Mar Noi 25, 2008 8:52 pm, editata de 3 ori
Raoulo- Mesaje : 81
Data de înscriere : 22/11/2008
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
poi
Poi imi plashe faza cu /ban in chat )
nu mai trebe sa intru in consola sa scriu ))
O sa cer si io pluginu asta de la cata sa-l pun pe serveru meu
nu mai trebe sa intru in consola sa scriu ))
O sa cer si io pluginu asta de la cata sa-l pun pe serveru meu
Re: Magister.malware-site.www
/ban in chat?:O nam incercat:)) si chiar nu stiam o sa incerc:P ms ca miai zis:D
Raoulo- Mesaje : 81
Data de înscriere : 22/11/2008
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum